COMPLETE MEDISCHE ZORG VOOR UW HUISDIER 
ONDER 1 DAK
Kom naar Dierenziekenhuis Tilburg
 met dierenhuisartsen, dierentandartsen, 
dierenapotheek en dierenziekenhuis 
alles onder 1 dak!
"We zijn trots om te zeggen dat 98% van onze klanten ons zouden aanbevelen"
FEITEN OVER ANICURA 
 •  Onderzoek wijst uit dat wij behoren tot de top 4% van alle dierenartsen in  Europa.
 •  Wij helpen ieder jaar meer dan 2 miljoen huisdieren.
 •  Met meer dan 4.500 medewerkers zijn wij de grootste dierenwelzijnsfamilie van Europa.
 •  Onze 900 in-huisspecialisten lossen ieder probleem op.
 •  Met meer dan 225 dierenziekenhuizen kunnen we groot inkopen en daardoor u altijd de beste prijs bieden.
 •  Onze eerste prioriteit is diergeneeskundige kwaliteit - bij ons is er geen plaats voor compromissen.
 •  Onze medewerkers volgen dan ook continue vervolgopleidingen, de technische apparatuur is modern en loopt voorop qua diergeneeskundige ontwikkeling.
BESPAAR TOT WEL 31%! 
ALLE PREVENTIEVE ZORG DIE UW HUISDIER NODIG HEEFT 
VOOR MINDER DAN € 0,30 PER DAG
U wilt toch ook liever geen ziektes in huis? Dat uw huisdier een gezonde mooie vacht heeft? Geniet langer van het leven, samen met uw speelkameraad!
Wat anderen over ons vertellen:
Iris uit Eindhoven
"Mail gestuurd voor advies, werd gelijk gebeld en kon meteen volgende ochtend terecht voor onderzoek en operatie! Mijn hond was na 1 dag weer helemaal de oude! Echt super!"
Like ~ Comment ~ 31 maart om 21.04 bij Eindhoven
Esther uit Waalwijk
"Wilco heeft 2 van onze dames geopereerd en 2 maal met veel succes! Onze duitse herder heeft rugproblemen en steeds weer doet Wilco er alles aan om haar er weer bovenop te helpen. Er mag dan ook niemand anders aan haar rug komen."
Like ~ Comment ~ 31 maart om 19.28 bij Waalwijk
Monique uit Neerijnen
"Heel fijn dat de DA uitgebreid de tijd neemt om uit te leggen wat de mogelijkheden van de behandeling zijn. We weten precies wat we wel en niet mogen verwachten na herstel. Ik denk een van de beste orthopeden op zijn gebied."
Like ~ Comment ~ 31 maart om 14.14 bij Neerijnen
Tish uit Bunschoten Spakenburg
"Altijd even vriendelijk en behulpzaam, nemen alle tijd voor dier en eigenaar. De eerste kliniek die volledig bij mijn gevoel aansluit met het oog op het revalidatieplan voor onze herder. Eigen inzichten/ideeën zijn bespreekbaar."
Like ~ Comment ~ 28 maart om 20.56 bij Bunschoten
Lees hier alle beoordelingen ☞
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
ONS TEAM
Met samen meer dan 100 jaar ervaring begrijpt ons team van dierenartsen als geen ander dat goede voorlichting aan huisdiereigenaren samen met vakkundige preventieve zorg de basis vormt voor een langdurige vriendschapsband tussen mens en huisdier.
FEITEN OVER ANICURA 
 • Onderzoek wijst uit dat wij behoren tot de top 4% van alle dierenartsen in Nederland.
 •  Wij helpen iedere maand 125.000 huisdieren.
 •  Met meer dan 3.000 medewerkers zijn wij de grootste dierenwelzijnsfamilie van Europa.
 •  Onze 900 in-huisspecialisten lossen ieder probleem op.
 •  Met meer dan 170 dierenziekenhuizen kunnen we groot inkopen en daardoor u altijd de beste prijs bieden.
 •  Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring!

ONZE KERNWAARDEN


Bij AniCura delen wij een aantal fundamentele waarden. Deze vormen gezamenlijk de basis van onze bedrijfscultuur en onze activiteiten zijn daarop gebaseerd.
01
SAMEN
Samen staan we sterk. Wij geloven in samenwerking en verbondenheid, zowel op plaatselijk niveau als over landsgrenzen heen. Dankzij ons internationale platform hebben we een unieke mogelijkheid om de ontwikkelingen op het gebied van veterinaire zorg door middel van het uitwisselen van kennis en samenwerking te stimuleren. We vinden elkaar in onze betrokkenheid bij het welzijn van dieren, de vreugde en de hartstocht die het werken met dieren ons geeft en onze ervaring met hoe we onze patiënten optimaal kunnen helpen. Wij zien onszelf voor iedereen die een dier bezit als een betrouwbare partner.
02
Verantwoordelijkheid en initiatief
Elke medewerker van AniCura is altijd zelf verantwoordelijk voor het garanderen van optimale veterinaire zorg en bejegent alle klanten op basis van hun behoeften. Elke medewerker is verantwoordelijk voor het nemen van initiatieven en moet mogelijkheden zien zich te ontplooien.
03
Zorg en compassie
Zorgzaamheid, veiligheid en verzorging staan bij onze werkzaamheden voorop. We tonen compassie voor alle dieren en de situatie van hun eigenaren. Elke patiënt en dierenbezitter wordt telkens met respect bejegend, ongeacht of het om grote of kleine zorgen gaat. Alle medewerkers van AniCura dragen bij aan een werkomgeving waar veiligheid en zorgzaamheid leidend zijn.
04
Expertise en ontwikkeling
We zijn een moderne organisatie die op professionele wijze werkt met de beste methoden. Hoge kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij weten dat de toekomst wordt gemaakt door permanente ontwikkeling en verbetering. Wij werken actief aan systematiek en effectiviteit, aan vervolgopleidingen, onderzoek en investeren in personeel en diergeneeskundige apparatuur. We delen genereus onze kennis.
05
Open en eerlijk
Wij hechten aan een goede werkomgeving en een plezierige bedrijfscultuur, waarin iedereen het naar zijn zin heeft, zich veilig voelt en de kans heeft om zich te ontplooien. Door middel van een duidelijke communicatie en respect voor elkaar creëren we de juiste voorwaarden om onze doelen te realiseren.
© Copyright by Dierenziekenhuis Tilburg
ANICURA DIERENZIEKENHUIS TILBURG
KONINGSOORDLAAN 2 
5056 DA BERKEL-ENSCHOT